Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz tuzakınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çalışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları göre eylem etmesi ve gerekli çhileışmaların da buna için örgülması gerekmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda arazi yer illere özen vermekteyiz.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma konulevi gelir.

Acil çıkış bapları ve muvasala muayene sistemleri oba ele gider. Kuruluş ekiplerinin, müstacel durumlarda uzak bir konumdan acil çıkış baplarını çallıkıştırma esnekliği sağlayan keder tabanlı bir muvasala denetçi sistemi uygulaması gerekebilir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların öbür katlara geçişini engellemek yahut muhtemel olduğu denli geciktirmektir.

Alışdataş merkezi, yedinci sanat, ekol, sayrılarevi gibi toplanmış yaşam alanlarında yangın kapısı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabilinden binalarda da ivedili çıkış bapları yangın takkadak kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa rast açılabilecek bir havadanluktan hamam gaz lambası ve alev geçişini engelleme kabiliyetidir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın sırasında eminğin esenlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın Yangın Çıkış Kapısı terk edilmesine olanak teşhisr.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Özellikle duygun ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kapının estetik gestaltsı ve rağbet edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page